avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... confindentialitate la declararea venitului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

confindentialitate la declararea venitului

buna ziua!
ca si consilier local nou ales omul trebuie sa-si dea declaratia de avere si venituri. corect! insa politica de confidentialitate a firmei la care lucrez spune ca salarul este confidential, si ca nu am voie sa-l fac public, dar acest lucru nu mi-e scris in contractul de munca. dilema mea este ca oare exista in Romania o procedura prin care aceasta situatie se poate remedia? respectiv, cum pot sa fac ca pe declaratia de venit sa-mi apara la salarul anual in loc de valoarea reala, ceva de genul, "confidential" sau "conform fisei fiscale"
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 2 Iulie 2012
In acest caz, acea politica a firmei nu are nicio relevanta in fata completarii declaratiei de avere ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de avere (functionar public) wideace wideace Buna ziua. Avem urmatoarea situatie: 2 soti casatoriti legal, amandoi cetateni romania, cu regimul separatiei de bunuri. Unul dintre soti este functionar ... (vezi toată discuția)
Declaratia de avere ANCA20 ANCA20 Problema mea este urmatoarea :sunt sotie unui bugetar care prin lege este obligat la completarea declaratie de avere, dar de ce eu in calitate de sotie trebuie ... (vezi toată discuția)
Acte solicitate de banca pentru credit persoana fizica cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Unul dintre salaritii firmei la care lucrez, vrea sa faca un credit la UNI CREDIT TIRIAC BANK. A venit cu formularul tipizat de la banca, pe care ... (vezi toată discuția)