avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Executorul poate intra fortat in imobil daca fostii proprietari sunt plecati in starinatate? Pe baza hotararii de executare silita si insotit de politist?
Cel mai recent răspuns: Santo , utilizator 20:10, 2 Iulie 2012
executorul poate face o cerere catre politie si da poate sa intre.(doar insotit de acestia) Daca imobilul se vinde la licitatie si acesta de adjudeca noul proprietar dupa inscrierea in cartea funciara poate sa faca ce vrea cu acel imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament din executari silite anonimiu anonimiu daca cineva achizitioneaza un apartament din executari silite cum intra in posesia contractului de cumparare.Cine apare ca vanzator in contract si semneaza ... (vezi toată discuția)
Impartire bani din vanzare imobil la licitatie- cat timp ne asteapta executorul sa venim cu o decizie definitiva de obligare la plata a debitorului? andreistan andreistan Buna ziua, Suntem asociatie de proprietari, unul din proprietari este executat silit de catre o banca. Peste 3 saptamani va avea loc cea de-a doua ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat de la executor - surpriza cu sechestru procuratura AlinCornea AlinCornea Ajutati-ma va rog , Povestea mea. Am cumparat in anul 2010 un apartament la licitatie executor , apartament care era ipotecat la banca in 2006 - ( am uitat ... (vezi toată discuția)