avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Votare 2012 plata
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Votare 2012 plata

Buna ziua/seara!
Cu ocazia alegerilor locale am fost membru in comisia de voatere din partea unui partid politic.
Au trecut de atunci cateva saptamani si tot astept sa primesc si eu ceva bani pentru prestatia mea pe doaua zile insumand ~ 22-23 de ore de munca, si o naveta de 20 km efectuata in fiecare din cele doua zile.
Ieri am vorbit cu un coleg care a particiapt ca membru in aceiasi comisie din partea altui partid, si mi-a spus ca el a luat deja banii in suma toatala de aproximativ 80lei.
Suma aceasta , sincer vorbesc mi se pare ridicola si de-a dreptul jignitoare.
Intrebarea mea este - Ce pot face cui sa ma adresez tinand cont ca potrivit celor citite de mine de pe net mi se cuvine un toatal de 85de lei /zi timp de 3 zile =255 lei+10 lei pentru protocoal. Intardevar suma este impozabile dar tot este ceva fate de cei 80 de lei pe care mii "arunca" in sila primaria.
Orice ajutor in aceasta privinta este binevenit si va rog sa comentati si sa relatati daca este posibil cazuri asemanatoare si solutionarea lor.
Multumesc anticipat!
Cu stima,
Sofron Ionut.

Alte discuții în legătură

Membru comisie votare - plata matyz20 matyz20 Buna ziua/seara! Cu ocazia alegerilor locale am fost membru in comisia de voatere din partea unui partid politic. Au trecut de atunci cateva saptamani si ... (vezi toată discuția)
Comisiile de licitatii florin_brindas florin_brindas pot face parte viceprimarii si consilieri personali ai primarului din comisia de licitatie, numita prin dispozitia primarului? (vezi toată discuția)
Delapidare savarsita de administrator bloc-procedura inscrierii privilegiului imobiliar andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care un administrator de bloc a sustras bani din fondurile asociatiei si a realizat un prejudiciu, asociatia de proprietari, prin ... (vezi toată discuția)