avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general se primesc bani pe pamantul arabil dat unei asociatii ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

se primesc bani pe pamantul arabil dat unei asociatii ?

Am detinut 3 ha de pamant arabil din 1993, pamant pe care l-am vandut in acest an unui particular. In toata aceasta perioada am primit de la asociatie, anual, bani pe graul si porumbul cultivat. As dori sa aflu daca asociatia imi datoreaza bani pe pamant, pe perioada cat pamantul a fost dat in folosinta si daca da, conform carei legi. Multumesc anticipat pentru raspuns !

Alte discuții în legătură

Succesiune mostenire teren agricol oanabomboana24 oanabomboana24 Buna ziua, Bunicul meu a decedat acum 3 luni si a lasat lucrurile alandala aici pe pamant. Casa batraneasca cu toate acareturile din dotare a fost data prin ... (vezi toată discuția)
Borderou de achizitii cereale bogdan30ro bogdan30ro Buna ziua. Am urmatoarea speta : Am 30 HA teren arabil pe care l-am dat in arenda la o societate comerciala care a cultivat grau. Reprezentantul societatii imi ... (vezi toată discuția)
A.p.i.a. - subventie pentru cultivare lucerna loredana69 loredana69 am o parcela de pamant de 38 ari ce o cultiv cu lucerna.pot primi bani de la apia?ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)