avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Masina cumparata din Germania
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Masina cumparata din Germania

Ieri am cumparat din Germania o masina si i-am luat numere provizorii pt o luna ca sa pot sa o duc in tara,azi dim m-a sunat un prieten din tara si mi-a spus ca prin Ungaria nu se mai poate trece cu numere normale de vama ca pana acuma si ca trebuie numere rosii,credeti ca este posibil acest lucru?
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: CRISTY40 , utilizator 10:07, 3 Iulie 2012
cred ca da, chiar azi dimineata am auzit la stiri ceva legat de faptul ca in ungaria se confisca masinile aduse din germania cu nr. galbene (nu retin exact dar este ceva adevarat) atentie deci!
Multumesc oricum,dar numerele mele sunt exact ca cele romanesti,albe si cu scrisul negru plus data cand expira,respectiv 1/8/12

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie cu numere provizorii de germania pentru 3 zile relu58 relu58 Buna ziua, Am cumparat din Germania o masina second hand pe care am adus-o pana in Romania avand documentele masinii: briful mare, briful mic, verificarea ... (vezi toată discuția)
Numere de 5 zile la o masina adusa din germania butuiulia butuiulia Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania si am luat numee de 5 zile(galbene),am trecut peste tot cu masina,am ajuns la Regin si un echipaj de politie m-a ... (vezi toată discuția)
Numerele de handler madelines madelines Am si eu o intrebare si tare as vrea un raspuns cat de clar ... - Unde pot sa aflu eu care este regimul de folosire a numerelor de handler germane,nu ... (vezi toată discuția)