avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... adoptia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

adoptia

buna ziua ,in prezent am in plasament de 2 ani pe nepotica mea in virsta de 8 ani ,este fetita fratelui care mai are 3 copii si o situatie materiala mai precara ,fetita am crescut-o eu de la 2 ani ,as dorii sa demarez actele de adoptie ,ce pasi trebuie sa urmez ,ce acte imi sunt necesare,daca nu obtin acordul parintilor ce pot face ,iubesc foarte mult acest copil ,iar parintii desi copilul este in plasament ma santajeaza mereu cerindu-mi bani,altfel ma ameninta ca ia copilul care este foarte atasat de mine ,daca parintii se opun adoptiei ce pot face orice sfat imi este de mare ajutor ,m-am gindit sa demarez acest proces acum cit copilul este inca mic desi intelege multe va rog mult cit mai multe sfaturi va multumesc din suflet

Alte discuții în legătură

Adoptia - copil aflat in plasament la o ruda paula38 paula38 buna ziua ,problema mea este urmatoarea ,am in plasament pe nepotica mea ,fetita fratelui meu ,este in plasament legal de 2 ani ,in prezent copilul are 8 ani ... (vezi toată discuția)
Adoptie copil paula38 paula38 buna ziua va rog din suflet sa ma ajutati cu orice sfat.problema este urmatoarea am in plasament legal fetita fratelui meu ,adica parinti au dat in urma cu 4 ... (vezi toată discuția)
Vreau sa adopt copilul fratelui meu pentru că părinții lui nu au niciun venit iar eu îl cresc de la doi ani. legea permite o astfel de adopție? vladvyk vladvyk Dispun de toate conditiile materiale si doresc sa adopt copilul fratelui meu.Fratele meu impreuna cu sotia sa nu au niciun venit lunar .Precizez ca copilul ... (vezi toată discuția)