avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate test poligraf rezultat aflat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

test poligraf rezultat aflat

Buna ziua, am nevoie de un sfat , ajutor, am facut testul poligraf in tr-o anumita problema de care eram f sigur, dar rezultatul spre uimirea mea a iesit negativ ,ceea ce nu ma asteptam, eram ferm convins de mine ca spun adevarul, mentionez ca am avut emotii f mari, si eram si obosit,credeti ca acest test poate da erori ? desi esti nevinovat sa iasa ca esti vinovat ? nu stiu ce sa fac sa il repet poate alta data?
Cel mai recent răspuns: BullTerrier77 , utilizator 01:48, 9 Iulie 2012
Testul poligraf nu stabileste daca sunteti vinovat sau nu.
Nu este un mijloc sigur ,da si erori ,chiar testul este o eroare.
Nu trebuie sa va pierdeti timpul cu teste poligraf.
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2012
Stefan Bicov, Avocat
deci sa nu il mai repet? desi eu stiu sigur ca am zis adevarul dar a iesit ca mint, si vreau sa ii dovedesc persoanei care m-a rugat sa il fac ca nu mint.
Eu zic sa nu-l repetati pentru ca exista sanse mari sa aveti acelasi rezultat.
Dar dvs., in functie de situatie, hotarati daca faceti sau nu.
acelasi rezultat? dar eu stiu sigur ca nu mint, asta m-a uimit si pe mine.. altfel nu ma duceam sa il fac sa dau banii daca stiam ca mint.
la cit timp se poarte repeta testul poligraf?

Alte discuții în legătură

Situatie test poligraf andrewculda andrewculda Buna ziua! Ma numesc Andrei Culda, sunt inscris nou pe acest forum tocmai pentru a afla raspuns la cateva intrebari. In urma cu ceva timp un coleg de-al ... (vezi toată discuția)
Testul poligrafului Mari.an Mari.an de exemplu: Accept testul poligrafului fara ca eu sa fi savarsit vreo fapta si totusi in urma careia sunt suspectat. Daca acuzatorul nu detine alte probe ... (vezi toată discuția)
Sa fac sau nu testarea poligraf ? Achimitom04 Achimitom04 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un sfat, de la domnul avocat Lasconschi sau altcineva care ar putea sa ma ajute. Lucrez pe o ambulanta Smurd. In februarie ... (vezi toată discuția)