avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sechestru pe pamantul arendat
Discuție deschisă în Executare silită

sechestru pe pamantul arendat

Buna ziua. Am si eu o intrebare, se poate pune sechestru pe pamantul pe care l-am dat in arenda unei societati agricole daca aceasta are datorii la alta societate? si cum pot sa -mi recuperez contravaloarea arendei?? Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: BEJ Sahlian , Executor judecatoresc 14:18, 3 Iulie 2012
Mai intai intentati actiune in instanta pentru recuperarea datoriilor si dupa acest pas, in anumite conditii, puteti obtine incuviintare pentru sechestru. Dupa sechestru si obtinerea unui titlu executoriu puteri trece la executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de arendare vichi_90 vichi_90 Buna ziua In anul 2006 am incheiat un contract de arendare cu o S.C. Acest contract a fost onorat doar pt. recolta din 2007 si asta doar cu o treime din ... (vezi toată discuția)
Credit la banca neachitat DAN 27 DAN 27 Buna ziua. Datoriile catre banci se prescriu? Am un credit neachitat, banca a reziliat contractul si as vrea sa stiu daca exista un termen in care acestia pot ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza ? rolex rolex Am un contract de arenda cu o societate comerciala. Contractul este autentificat la notar si este titlu executoriu creanta fiind certa lichida si exigibila ... (vezi toată discuția)