avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare de imobil in rate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare de imobil in rate

ce documente sunt necesare pentru a cumpara un imobil in rate de la o persoana fizzica?va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:20, 3 Iulie 2012
Negociati cu proprietarul imobilului clauzele , termenele concrete de plata ,clauze de protectie reciproca in caz de neasumare in termen a obligatiilor si incheiati document la notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E valabila o chitanta de mana? ssjgojita ssjgojita Buna ziua! Ma numesc Nicolae B si sunt din Calarasi. Doresc sa cumpar un imobil, am discutat cu proprietarul, ne-am inteles ca plata sa fie facuta in doua ... (vezi toată discuția)
Antecontract apartament in constructie Cuvunu Cuvunu Buna ziua, Am incheiat un antecontract cu un dezvoltator pers fizica ptr un apartament in faza de constructie, imobilul este la rosu momentan, termenul de ... (vezi toată discuția)
Transfer de proprietate Klementina Klementina O persoana juridica vinde un imobil altei persoane juridice, intocmeste o factura, se incheie contractul de vanzare-cumparare, plata se va face la un termen ... (vezi toată discuția)