avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... achizitie intracomunitara turism
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

achizitie intracomunitara turism

Firma juridica romana achizitioneaza un turism din Spania ptr Romania.
Il aduce in aprilie in Romania,plati de autostrazi pe aprilie, bon de benzina aprilie.
In iunie firma din Romania intra in registrul intracomunitar deci se face factura pe luna iulie de pe firma din Spania pe cea din Romania. Pe baza facturii se va inmatricula in Romania masina. Nu s-a circulat cu ea in Romania in perioada aprilie-iulie si cine o detine este o firma din Spania.
Vreau sa stiu daca se pot deconta pe firma romana , in iulie cand se face factura, drumul cu masina din Spania in Romania adica plata autostrazi si bonuri de benzina.
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Tva intracomunitar Brasov9 Brasov9 Buna ziua Un SRL din Romania Platitor sau Neplatitor TVA achizitioneaza bunuri in Germania si plateste TVA la factura 19 %. SRL -ul vinde bunurile ... (vezi toată discuția)
Decontare bon si factura viov viov e adevarat ca daca bonul fiscal nu are stampila pe verso nu e valabil si daca valoarea lui depaseste 100 lei , atunci e obligatoriu factura ma refer la ... (vezi toată discuția)
Decontare bonuri benzina petrom adrianadamian2009 adrianadamian2009 Intrebare: In cazul in care o societate comerciala cumpara bonuri de benzina de la PETROM, pe baza de factura, pentru justificarea in contabilitate si ... (vezi toată discuția)