avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... problema renel,eon
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

problema renel,eon

buna ziua as avea si eu o problema daca puteti sa ma ajutati va multumesc anticipat, am o casa si am inchiriat-o la o firma,care a trecut gazul si curentul pe numele ei.Problema mea este ca firma respectiva pe langa faptul ca nu mi-a platit mie chiria a facut datorii foarte mari si la curent si la gaz,ambele fiind sistate.Intrebarea mea este,,ce pot eu face ca sa ma racordez innapoi la gaz si la curent?trebuie sa platesc eu datoria?ce pot face ca sa ma rebransez pe numele meu innapoi?
trebuie sa mentionez ca atat enelul cat si eonul au trecut datoria la o firma recuperatoare pe numele firmei respective iar cand am fost sa ma interesez mi s-a cerut sa platesc eu datoriile firmei altfel nu ma rebranseaza.Este legal asa ceva?Ce ma sfatuiti sa fac?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 19:44, 3 Iulie 2012
Calea justitiei este f. lunga si dvs. aveti nevoie de utilitati.Puteti sa platiti datoria dar numai dupa o notificare si apoi sa solicitati rezolvarea in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi silita sa platesc datoria? carmen silva carmen silva buna ziua, am inchiriat o locuinta unei persoane unde ulterior si-a deschis o firma. De curand chiriasul, pentru ca a intrat in incapacitate financiara vrea ... (vezi toată discuția)
Rebransare energie electrica si gaz angeliea angeliea Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie: Am inchiriat un saptiu pentru o pizzerie prin contract de inchiriere. Societatea respectiva a incheiat contract de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala nicolee_dinu nicolee_dinu Am o situatie in care chiriasul nu si-a platit datoriile catre furnizorii de utilitati (apa nova, distrigaz si enel) in ultimele 6 luni precum nici chiria pe ... (vezi toată discuția)