avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata

În cât timp de la depunerea concediului medical,angajatorul este obligat să plătească concediul medical?
Cel mai recent răspuns: georgettegan , utilizator 17:01, 3 Iulie 2012
Concediul medical trebuie depus la angajator pana cel mai tarziu data de 5 a lunii urmatoare celei in care a fost acordat. Se plateste odata cu celelalte drepturi salariale,la data lichidarii lunii pentru care ati avut concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu medical cocochannel cocochannel Buna ziua. Din data de 19 octombrie sint in concediu medical.La data respectiva am anuntat telefonic despre acest lucru,deplasarea mea nefiind posibila ... (vezi toată discuția)
Certificat medical Gabi95 Gabi95 Bună ziua, băiatul meu a avut mâna ruptă, şi bineţeles că a avut medical . Când a întrebat la servici când i se plăteşte i s-a spus că o să-i ... (vezi toată discuția)
Neplata concediului medical iustinian 13 iustinian 13 as dori sa intreb, o angajata la un salon de infrumusetare plateste din incasarile lunare 420 lei cartea de munca si i se mai da salariu 40% din ce a mai ... (vezi toată discuția)