avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocatul B D C este in arest cine ne ajuta si pe noi ?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocatul B D C este in arest cine ne ajuta si pe noi ?

Am cerut sub diverse forme informatII :Cum putem recupera banii de la acest individ arestat pe 29 iun. ac. culmea :pentru o alta fapta comisa prin2009 cu o duduie din Timis .
Noi suntem foarte multi pagubiti de acest excroc .Nume nu dau dar am acordul lor sa public nr .de tel .prin care pot fi contactati .Unul e momentan in Franta cel din Satui Mare dar ceilalti sunt disperati ca si mine si nu stim cum trebuie procedat ?Am fost la politia locala .am adus copii dupa emailuri cu nr. de tel cu toate detaliile .Mai urmeaza sa vina discheta cu convorbiroile de la firma 0741 xx xx xx de pe acea perioada .Ajunge atat pentru a ne recupera banii ?Trebuie sa-i dam inapoi celor care ni i-a imprumutat ! Trebuia de o luna dati inapoi !!!
CINE NE AJUTA ?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 19:37, 3 Iulie 2012
Ati incheiat vreun contract cu acel "avocat " ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost victima unei escrocherii. cum pot să recuperez banii dacă nu cunosc cu exactitate identitatea persoanei a făcut-o? Fabulos Fabulos Am fost excrocata de1540€ de un cetatean strain a carui identitate / nationalitate nu o cunosc sigur .Am nr de tel al acestuia si o adresa care nu cred ca ... (vezi toată discuția)
Escrocherie sentimentala adrianm12 adrianm12 Buna ziua, Trec direct la subiect, fiindca este vorba despre o problema grava ce ne-a tulburat intreaga familie. Sora mea M. a cazut victima unui barbat cu ... (vezi toată discuția)
Am împrumutat cu 2.600 de euro un prieten care mă evită sau mă agresează verbal când îi cer banii înapoi. poate să mă ajute cineva cu un sfat? elisa2012 elisa2012 Buna seara! Am si eu o intrebare,daca ma puteti ajuta. Pe parcursul a unui an jumatate,am imprumutat un prieten cu o suma mare de bani,este vorba despre 2600 ... (vezi toată discuția)