Am fost excrocata de1540€ de un cetatean strain a carui identitate / nationalitate nu o cunosc sigur .Am nr de tel al acestuia si o adresa care nu cred ca este reala .Vreau sa mi recuperez prejudiciul dar nu stiu cum sa procedez .Am incercat sa contactez Politia /Interpol,dar nu reusesc .Va rog din suflet sa ma ajutati cumva !! Banii dati erau imprumutati si treb sa ii restitui .Sunt disperata !! Va rog !
DenisRif
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Sansele sunt practic minime atata timp cat aveti un simplu numar de telefon pe care cred ca nici nu-l mai detine persoana respectiva si faptul ca nu puteti dovedii ca i-ati oferit banii respectivi si n-aveti niciun indiciu cu privire la aceasta
Nu am inteles niciunul daca cetateanul v-a pacalit pe teritoriul Romaniei sau altui stat si alte amanunte deoarece si l noi prin metoda accidentul se escrocheaza persoane la greu si nu mai face nimeni nimic
Multumesc frumos tuturor celor care v ati ..consumat din timpul personal si a ti avut amabilitatea de a mi raspunde .
Problema mea este mult mai complexa si nu o pot expune in totalitate pe acest forum .
Ideea era sa aflu o adresa a Politiei /Interpol ,unde sa pot ajunge (fizic ) in audienta . Sa aflu ceva ,sa dau de un fir ..chiar daca stiu sigur ca banii sunt pierduti .Mentionez ca sunt din PH .
Craciun fericit si binecuvintat tuturor si ,un ..2019 cu sanatate maxima si belsug de lucruri frumoase si oameni buni in viata dv !!.
Contract imprumut
maryyyana
Am imprumutat pe cineva cu o suma de bani si am incheiat cu aceasta un contract de imprumut.Ce se mai poate face in afara executarii silite daca aceasta ... (vezi toată discuția)