avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost victima unei escrocherii. Cum pot să ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost victima unei escrocherii. Cum pot să recuperez banii dacă nu cunosc cu exactitate identitatea persoanei a făcut-o?

Am fost excrocata de1540€ de un cetatean strain a carui identitate / nationalitate nu o cunosc sigur .Am nr de tel al acestuia si o adresa care nu cred ca este reala .Vreau sa mi recuperez prejudiciul dar nu stiu cum sa procedez .Am incercat sa contactez Politia /Interpol,dar nu reusesc .Va rog din suflet sa ma ajutati cumva !! Banii dati erau imprumutati si treb sa ii restitui .Sunt disperata !! Va rog !
Ultima modificare: Luni, 24 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: route , utilizator 21:37, 25 Decembrie 2018
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sansele sunt practic minime atata timp cat aveti un simplu numar de telefon pe care cred ca nici nu-l mai detine persoana respectiva si faptul ca nu puteti dovedii ca i-ati oferit banii respectivi si n-aveti niciun indiciu cu privire la aceasta
Nu am inteles niciunul daca cetateanul v-a pacalit pe teritoriul Romaniei sau altui stat si alte amanunte deoarece si l noi prin metoda accidentul se escrocheaza persoane la greu si nu mai face nimeni nimic
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti plangere penala, e singura varianta pe care o aveti.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangere penala la parchet. Din pacate, daca nu o puteti identifica, nu prea aveti ce sa faceti.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati - va adio de la bani sansele sunt practic 0.incercati cu alta ocazie sa dati dovada de mai mult discernamant
Multumesc frumos tuturor celor care v ati ..consumat din timpul personal si a ti avut amabilitatea de a mi raspunde .
Problema mea este mult mai complexa si nu o pot expune in totalitate pe acest forum .
Ideea era sa aflu o adresa a Politiei /Interpol ,unde sa pot ajunge (fizic ) in audienta . Sa aflu ceva ,sa dau de un fir ..chiar daca stiu sigur ca banii sunt pierduti .Mentionez ca sunt din PH .
Craciun fericit si binecuvintat tuturor si ,un ..2019 cu sanatate maxima si belsug de lucruri frumoase si oameni buni in viata dv !!.

Alte discuții în legătură

Escrocherie sentimentala adrianm12 adrianm12 Buna ziua, Trec direct la subiect, fiindca este vorba despre o problema grava ce ne-a tulburat intreaga familie. Sora mea M. a cazut victima unui barbat cu ... (vezi toată discuția)
O banca falsa din afara ma santajeaza daca nu le depun ... Nicoleta Mantea Nicoleta Mantea Doamna o banca falsa din a fara ma santajeaza daca nu le depun bani in conturi la diverse ,persoane ca trimite interpolu peste mine .Eu sunt foarte speriata ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut maryyyana maryyyana Am imprumutat pe cineva cu o suma de bani si am incheiat cu aceasta un contract de imprumut.Ce se mai poate face in afara executarii silite daca aceasta ... (vezi toată discuția)