avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O banca falsa din afara ma santajeaza daca nu le depun ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O banca falsa din afara ma santajeaza daca nu le depun ...

Doamna o banca falsa din a fara ma santajeaza daca nu le depun bani in conturi la diverse ,persoane ca trimite interpolu peste mine .Eu sunt foarte speriata de situatia asta . Ma puteti ajuta cu un sfat ceva ce pot sa fac
Ultima modificare: Joi, 1 Decembrie 2022
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:41, 6 Aprilie 2024
Sunati la 112 și dați detaliile care vi le-au spus doamna aceea în apel și dați numărul de tel la politie ca dovada a ce vi se întâmplă.

Nicoleta Mantea a scris:

Doamna o banca falsa din a fara ma santajeaza daca nu le depun bani in conturi la diverse ,persoane ca trimite interpolu peste mine .Eu sunt foarte speriata de situatia asta . Ma puteti ajuta cu un sfat ceva ce pot sa fac

Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2022
darialin, utilizator
Nu aveti de ce sa fiti speriata ca nu se va intampla nimic. Cum de s-a ajuns la situatia asta? Ati trimis bani cuiva pt ceva. Ati vrut sa faceti imprumut fara dobanda?
Nu aveți de ce sa fiți speriata dacă va știți fără probleme cu legea,probabil v au simțit niște escroci si încearcă sa va escrocheze..
Este foarte posibil vorba de o tentativa de înșelăciune.
Incercati sa depuneți o plângere la politie.

Din păcate, este ceva asemănător cu metoda ,,accidentul" , după parerea mea.

Interlopul acționează în condiții clare și nu asa aiurea.
Interpolul nu anunță când vine sa ia pe cineva.

Am avut mulți clienți care au fost luați de interpol sau care au fost cautati...Dar...se ocupa de presupuși infractori sau de infractori și nu de oameni cinstiți...

Scris din București 2022
Ultima modificare: Vineri, 2 Decembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Interpolul este o organizatie care mentine legaturile intre Politiile nationale. Cand un om este arestat, este arestat de Politia din tara in care se afla, nu de "agenti Interpol".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de inselaciune prin telefon Crusader2010 Crusader2010 Buna ziua. As avea 2 probleme cu care doresc sa va cer ajutorul, ele fiind asemanatoare. Practic as dori sa stiu ce masuri legale exista impotriva unor astfel ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor!!!!!!! meli.alba meli.alba In urma cu 2 ani si jumatate eram pe punctul de a fi victima unei escrocherii,adica o pers.de de sex feminin s-a dat drept barbat la telefon ,din ceea ce am ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca fata mea este data in urmarire la frontiera parvuminodora parvuminodora Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti si pe mine ce pot face. Fata mea a plecat in Turcia din 2011. A fugit de frica atuncti datorita amenintarilor pe care le ... (vezi toată discuția)