avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum aflu daca fata mea este data in urmarire la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum aflu daca fata mea este data in urmarire la frontiera

Buna ziua,

Va rog sa ma sfatuiti si pe mine ce pot face.
Fata mea a plecat in Turcia din 2011. A fugit de frica atuncti datorita amenintarilor pe care le primea de la un interlop, ca o scoate pe centura s.a.m.d.

Ani buni la rand inainte de 2010 ea a tot adus aur si haine din Turcia, pentru cunoscuti. La sfarsitul lui 2010 a fost talharita in Istambul si nu a putut sa aduca comenziile.
A vorbit cu cei care ii lasase-ra bani de avans si s-a inteles cu ei sa le restituie avansul in cateva transe.
Singurul cu care nu s-a inteles a fost un personaj colorat care am aflat mai tarziu ca este un interlop de aici. Nu numai ca nu a acceptat sa esalonam si sa ii dam banii in 2-3 luni dar a cerut inapoi triplul sumei si 10% la fiecare saptamana de intarziere.

Dupa nenumarate amenintari ca o scoate pe centura, fica mea s-a speriat si a fugit in Turcia. Sotul meu a achitat datoriile la toate persoanele mai putin la interlop care dupa o luna cerea deja de 5 ori mai mult pentru un asa zis deranj.

Dupa multe incercari de intimidare sotul meu l-a amenintat ca reclama la politie iar interlopul ia ras in nas spunandu-i ca are toata politia din judet la mana si ca ne aranjeaza el.

La cateva saptamani de la acest incident a venit la noi la poarta un echipaj de 2 politisti de la judet.
O cautau pe fata mea pentru un dosar de inselaciune.
Nu am putut afla nimic de la ei erau suspiciosi ca o ascundem la noi. Nu ne-au spus nimic mai mult cine o cauta nu au lasat nici o hartie nimic. Asta se intampla acum mai mult de 6 ani.

Fata mea a avut ultimul domiciliu din Romania la o adresa care acum nu mai exista casa a fost demolata de proprietar in 2011 si s-a inceput o constructie a unui bloc care nici acum nu e terminata. Am incercat sa vad daca au lasat o hartie acolo la ultima adresa dar posta nu mai ajunge acolo cel putin asa mi-a spus postarita de la oficiu.

In acest moment ma aflu in o situatie foarte grea.
Sotul meu este grav bolnav si doreste sa isi vada fata. Fata vrea sa se intoarca in Romania dar ii e frica sa nu fie consemnata la frontiera sau urmarita interlopul avand foarte multe relatii in politie.

Cum pot afla sigur daca fata mea figureaza in consemn la frontiera sau in urmarire la politie.
Am fost la un avocat aici cu imputernicire si a cautat dupa nume la instante si a zis ca nu este nici un proces pe numele ei.
Tot avocatul a scos un certificat de cazier si a zis ca nici acolo nu apare nimic.

A zis ca fara sa stie un numar de dosar sa nu poate sa imi garanteze ca nu apare prin evidenta politiei si ca nu o sa fie arestata daca vine in tara.
Avocatul imi spune ca nu crede ca e in consemn la frontiera pentru ca consemnul poate dura maxim 2 ani dar spune ca poate sa fie in urmarire locala.

Va rog sa ma sfatuiti ce mai pot face. Sunt cu sufletul impartit intre a respecta dorinta sotului meu de asi vedea fata ultima oara dar nu vreau nici sa se trezeasca arestata lasand un copil mic fara mama.

Cum pot afla ce s-a intamplat cu ancheta celor 2 politisti din 2011 daca nu am nici o hartie nici un numar de dosar. Cum pot afla daca fata mea este in urmarire la frontiera sau politie sau daca poate veni sa isi vada tatal.

Va multumesc si sper sa aveti rabdarea sa cititi aceste randuri si sa ma sfatuiti ce sa fac.

Alte discuții în legătură

Abuz în serviciu şi favorizarea infractorului ? adrianpetrache adrianpetrache Buna ziua, Cazul meu a mai fost prezentat aici. Sunt parte vatamata intr-un dosar de inselaciune deschis in 2009, netrimis in judecata nici pana in ... (vezi toată discuția)
Protectia martorilor intr-un proces penal TonyCraiova TonyCraiova Buna seara.Acum o seara tot cam la aceasta ora eram cu prietenii in oras(decat noi eram pe strada,si la distanta alte cateva persoane).In timp ce mergeam,s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vreau sa aflu daca am interdictie in cipru cebanicamaria cebanicamaria Vreau sa aflu daca am interdictie in Cipru. M-au trimis in tara in Moldova pentru ca m-au prins cu viza expirata. :( (vezi toată discuția)