avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua. Vreau sa aflu daca am interdictie in Cipru
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua. Vreau sa aflu daca am interdictie in Cipru

Vreau sa aflu daca am interdictie in Cipru. M-au trimis in tara in Moldova pentru ca m-au prins cu viza expirata.

:(
Ultima modificare: Duminică, 7 Decembrie 2014
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: nistor lenuta , utilizator 16:25, 18 Octombrie 2018
Aveti interdictie in mod sigur insa doar de la autoritatile cipriote puteti afla pe cat timp.
Nu v-au instiintat oficial, n-ati primit nicio hartie? Nici la frontiera Ciprului nu v-au zis nimic (cand ati plecat de-acolo)?
Buna ziua as avea si eu o antrebare eu baiat meu facut puscarie de 4 luni an 2012 si dupa ce a ispasit pedeapsa pe 1 august la eliberat nu lau dus direct la aeroport al plimbau din post an post nu stiau ce sa faca cu el lau mai tinut anca o saptamana si dupaia sa cerut eu an tara si sa antors la o saptamna anapoi an cipru pe la turci pentru ca el are toata familia an cipru si de atunci au trecut 6 ani an luna lu mai mam dus cu el cu masina la politie pentru o hartie si lau retinut pentru ca are interdictie si lau arestat lau tinut o saptamana si dupaia iau dat drumu prin cautiune luna vitoare am judecata nustiu ce se va antampla lo aresta iar nustiu
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2018
nistor lenuta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin germania ContSters211056 ContSters211056 Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat ... (vezi toată discuția)
Pierdut buletin in grecia - control judiciar, interdictie de parasire a tarii, solutii mihailescumihai mihailescumihai In urma cu aproximativ 5 luni mi-am pierdut buletinul. Un tip de origine albaneza l-a gasit si a incercat sa se imbarce intr-un avion si a prezentat buletinul ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan, comportament ciudat al polițistului și suspiciuni de înlocuire probe biologice. vă rog frumos să-mi spuneți ce și cum să fac, vreau dreptate Iurusun Iurusun Buna seara va rog frumos sa mi răspundeți urgent ca sunt disperat de hîrtiile care mi sau facut !!!AN seara de 24 iunie 2018 orele 23 :00, am fost oprit ... (vezi toată discuția)