avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contract imprumut
Discuție deschisă în Executare silită

Contract imprumut

Am imprumutat pe cineva cu o suma de bani si am incheiat cu aceasta un contract de imprumut.Ce se mai poate face in afara executarii silite daca aceasta persoana nu are bunurii pe numele ei si nu are nici contract de munca?Exista o metoda prin care sa o pot actiona in judecata sa-mi pot recupera bani.Nu sunt singura persoana in aceasta situatie mai sunt si altii cu care ea a incheiat contracte de imprumut si nu le-a restituit niciun ban.Aceasta persoana trebuie sa plateasca intr-un fel sau altul,trebuie sa existe o lege si pentru acesti excrocii ''legali''.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 11:38, 24 Iunie 2011
daca nu are bunuri nu aveti cum sa va recuperati banii. eventual daca vreti sa fie neaparat cercetat puteti depune o plangere penala impotriva lui pt inselaciune.
Multumesc frumos pentru raspuns.

Daca depun plangere penala pentru inselaciune ce sanse sunt sa plateasca ?Chiar daca nu imi mai recuperez eu banii,nu vreau sa mai pacaleasca si alte persoane,trebuie sa o opreasca cineva,aceasta persoana se hraneste si traieste din suferinta si pe banii altora.Este o excroaca patentata.
sanse sunt foarte mici sa i se intample ceva sau sa plateasca.
In cazul asta inselaciunea e greu de dovedit, eu personal nu vad cum s-ar putea face asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut intre persoane fizice- cum recuperez ? Crystynika Crystynika Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este procedura de recuperare a unor bani imprumutati. Banii au fost imprumutati in 2007 pt un an, dupa un an nu am primit ... (vezi toată discuția)
Plangere penala imprumut bani StefaniaLuci StefaniaLuci Buna ziua, As dori sa va cer un sfat. Prietenul meu, in urma cu trei ani, i-a imprumutat unei persoane 6000 de euro, cu contract de imprumut legalizat la ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut fara acte noir noir Buna ziua, Cu cateva luni in urma am fost idiot si am plecat urechea la rugamintile fierbinti ale unui amic ce imi spunea ca tatal lui este pe moarte in ... (vezi toată discuția)