Am imprumutat pe cineva cu o suma de bani si am incheiat cu aceasta un contract de imprumut.Ce se mai poate face in afara executarii silite daca aceasta persoana nu are bunurii pe numele ei si nu are nici contract de munca?Exista o metoda prin care sa o pot actiona in judecata sa-mi pot recupera bani.Nu sunt singura persoana in aceasta situatie mai sunt si altii cu care ea a incheiat contracte de imprumut si nu le-a restituit niciun ban.Aceasta persoana trebuie sa plateasca intr-un fel sau altul,trebuie sa existe o lege si pentru acesti excrocii ''legali''.
daca nu are bunuri nu aveti cum sa va recuperati banii. eventual daca vreti sa fie neaparat cercetat puteti depune o plangere penala impotriva lui pt inselaciune.
Daca depun plangere penala pentru inselaciune ce sanse sunt sa plateasca ?Chiar daca nu imi mai recuperez eu banii,nu vreau sa mai pacaleasca si alte persoane,trebuie sa o opreasca cineva,aceasta persoana se hraneste si traieste din suferinta si pe banii altora.Este o excroaca patentata.
sanse sunt foarte mici sa i se intample ceva sau sa plateasca.
In cazul asta inselaciunea e greu de dovedit, eu personal nu vad cum s-ar putea face asta.