avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost victima unei escrocherii. Cum pot să ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost victima unei escrocherii. Cum pot să recuperez banii dacă nu cunosc cu exactitate identitatea persoanei a făcut-o?

Am fost excrocata de1540€ de un cetatean strain a carui identitate / nationalitate nu o cunosc sigur .Am nr de tel al acestuia si o adresa care nu cred ca este reala .Vreau sa mi recuperez prejudiciul dar nu stiu cum sa procedez .Am incercat sa contactez Politia /Interpol,dar nu reusesc .Va rog din suflet sa ma ajutati cumva !! Banii dati erau imprumutati si treb sa ii restitui .Sunt disperata !! Va rog !
Ultima modificare: Luni, 24 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: route , utilizator 21:37, 25 Decembrie 2018
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cea mai apropiata sectie de Politie. Interpolul nu lucreaza cu publicul.

De la primit banii inapoi sa va luati adio.
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la Sectia de politie de care apartineti in PH si faceti o cerere pentru initierea cercetarii. Eu asa as face pana nu e prea tarziu. Poate banii respectivi se duc in finantarea actelor de terorism. Poate sunt si alte persoane inselate, poate politia stie si alte sitautii ca ale dvs. Doamne ajuta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocherie sentimentala adrianm12 adrianm12 Buna ziua, Trec direct la subiect, fiindca este vorba despre o problema grava ce ne-a tulburat intreaga familie. Sora mea M. a cazut victima unui barbat cu ... (vezi toată discuția)
O banca falsa din afara ma santajeaza daca nu le depun ... Nicoleta Mantea Nicoleta Mantea Doamna o banca falsa din a fara ma santajeaza daca nu le depun bani in conturi la diverse ,persoane ca trimite interpolu peste mine .Eu sunt foarte speriata ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut maryyyana maryyyana Am imprumutat pe cineva cu o suma de bani si am incheiat cu aceasta un contract de imprumut.Ce se mai poate face in afara executarii silite daca aceasta ... (vezi toată discuția)