avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... martor si mandat cu aducere in instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

martor si mandat cu aducere in instanta

..nu m-am prezentat ca martor la un proces pt ca am fost plecat din tara, am primit un mandat cu aducere la domiciliul parintilor...e posibil sa ma caute si la servici, facultate etc... sau doar la domiciliul stabil...?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:32, 8 Ianuarie 2009
Ar fi bine sa va prezentati la termenul stabilit si sa precizati instantei ca la termenul anterior nu v-ati prezentat pentru ca nu erati in tara. Organele de politie trebuie sa puna in aplicare mandatul de aducere, asa ca ...este posibil sa va treziti ca va cauta cand va asteptati mai putin. Si mai riscati si o amenda.
Ultima modificare: Joi, 8 Ianuarie 2009
Rodica Ciobanu, Avocat
Va puteti trezi cu politia oriunde si sa va conduca la instanta.Veti fi in custodia politiei.
Incercati sa va prezentati singur la proces pt ca e clar ca sunteti un martor important in acel proces penal.

avocat Claudiu Lascoschi
De acord cu ceilalti colegi.Politia o sa puna in executare mandatul de aducere.Daca nu te vor gasi ,vei fi amendat.La data stabilita,prezinta-te la proces.Se pare ca prezenta ta este necesara.
Ar fi bine sa discutati si cu politia despre faptul ca mergeti la termen pt ca altfel vin sa va caute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de aducere gemini86106 gemini86106 Buna seara. Doresc sa ma lamuriti asupra urmatoarei situatii: - fiul meu in varsta de 25 de ani este martor intr-un proces penal care a inceput in anul ... (vezi toată discuția)
daca nu ma prezint andrei856 andrei856 buna as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)
Obligatii martor oanamya oanamya Salut! Sunt martor intr-un proces despre care am aflat recent ca nu s-a terminat. Au fost niste politisti si m-au cautat la fostul domiciliu si unde am avut ... (vezi toată discuția)