avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer

Bună ziua. Sunt un asistent medical comunitar angajat de o primărie. Aş dori să ştiu modalitatea legală de a mă putea transfera pr un alt post, ăn cadrul aceleiaşi instituţii. menţionez că am şi studii superioare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:58, 16 Ianuarie 2013
Transferul la un alt departament este psoibil numai in cazul functionarilor publici ... in cazul dvs, daca sunteti personal contractual, este posibila numai modificarea locului muncii sau inscriereasi admiterea la concursul sau examenul de ocupare a acelui post.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer personal contractual. bună ziua. sunt kinetoterapeut ... Mihai Daraban Mihai Daraban Transfer personal contractual. Bună ziua. Sunt kinetoterapeut cu studii superioare și doresc să mă transfer pe postul de asistent social tot cu studii ... (vezi toată discuția)
Transfer in 2012 de pe un post de contractual pe un post de functionar public eagle_free eagle_free Buna ziua. Am si eu o intrebare. Exista posibilitatea in prezent sa se face transferul unei persoane de pe un post de contractual cu studii medii pe un alt ... (vezi toată discuția)