buna ziua.sunt in divort cu sotia ea a bagat partajul casa este facuta in timpul casatoriei,dar terenul este mostenire,trb sa evaluez casa real sau o suma modika cum ma ajuta mai bn ,am si un copil care este la sotie,cand a plecat din casa a luat si tot din casa am facut pozee si am si filmat cum a ramas casa dupa ce a plecat ,va multumesc
Numai casa intra la partaj, terenul fiind al dvs. Se va evalua casa de catre un evaluator autorizat si probabil casa va fi atribuita dvs. cu obligatia corelativa de a plati sulta, jumatate din valoarea casei.
Cred ca era mai bine daca evaluati singuri casa si ii achitati jumatate din valoare.
Cel mai bine e sa apelati inainte de primul termen la un mediator. Poate ajungeti totusi la o intelegere si scapati de niste cheltuieli impovaratoare si complet inutile (taxa de timbru se restituie). La partaj e mai bine sa va intelegeti, altfel, ambele parti au de pierdut: bani, timp si nervi.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Partaj divort
iuliatoc
buna ziua .am o problema ,de o luna de zile vreau sa divortez de sotia mea dar nu stiu cum sa procedez pt bunuri.adica noi avem un ap luat prin prima casa.l-am ... (vezi toată discuția)