avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenirea la munca dupa C.F.P
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenirea la munca dupa C.F.P

buna ziua ,vreau sa va multumesc tuturor pentru sfaturile acordate,dupa ce a fost azi sotul la firma si le-a pus legea in fata,i-au spus sa-si faca cerere de revenire si analizele pt.angajare va rog sa-mi spuneti cum trebuie formulata cererea dupa concediu fara plata.va multumesc.
Nu cred ca este nevoie de cerere de relaure a activitatii dupa CFP .. insa un astfel de model ar fi:

Domnule Director/Administrator

Subsemnatul .........., angajat in functia de ......, va rog sa aprobati prezenta cerere prin care solicit reanceperea activitatii pe postul detinut anterior suspendarii contractului de munca, incepand cu data de ……………, ca urmare a terminarii concediului fara plata.

Data si semnatura
vreau sa va multumesc tuturor pentru sfaturile data ,datorita carora sotul meu de azi si-a reluat activitatea la aceeasi firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere revenire la locul de munca PICATURICA PICATURICA As dori sa ma ajute cineva cu un model de cerere pentru revenirea la locul de munca .Mentionez ca in acest moment eu sunt in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Model cerere revenire din cic kardia28 kardia28 Buna ziua.Rog consilierii specializati de pe acest site sa imi dea un model de cerere de revenire la servici din concediu de crestere a copilului. Va ... (vezi toată discuția)
Revenire din ccc PICATURICA PICATURICA As dori sa ma ajute cineva cu un model de cerere pentru revenirea la locul de munca .Mentionez ca in acest moment eu sunt in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)