avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... revenire din ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

revenire din ccc

As dori sa ma ajute cineva cu un model de cerere pentru revenirea la locul de munca .Mentionez ca in acest moment eu sunt in concediu de crestere a copilului.Copilul implineste 2 ani pe data de 3 decembrie,iar eu intentionez sa revin la locul d munca pe data de 1 noiembrie.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 18:29, 11 Octombrie 2012
Buna!
Nu e o cerere tip pt situatia asta.
Eu am facut o cerere de mana cu Subsemnata....solicit anularea suspendarii contractului de munca nr...., urmand sa ma prezint la locul de munca incepand cu data de.....
1. Nu se poate anula suspendarea CIM, asta inseamna ca suspendarea de la inceput si pana acum nu ar mai fi valabila, ca si cand persoana nu ar fi fost in CCC.

2. Este vorba de incetarea suspendarii CIM de la data solicitata de salariat.

3. Cererea suna cam asa:

Domnule Administrator (Director),

Subsemnata... salariata dvs. in functia de... va rog sa-mi aprobati cererea de incetare a suspendarii contractului individual de munca incepand cu data de..., data de la care doresc sa-mi reiau activitatea in baza aceluiasi contract individual de munca.

Data... Semnatura....

Domnului Administrator (Director) al SC...
as dori sa imi spuneti daca este corecta urmatoarea mentiune la cererea de revenire din CIC , in urmatoarele conditii:copilul implineste varsta de 2 ani pe data de 03.12.2012,iar eu doresc sa revin la locul de munca incepand din data de 01.11.2012.

Mentionez ca solicit revenirea la locul de munca cu 22 (douazesi si doua) de zile lucratoare inainte de impliniea varstei de 2(doi) ani -03.12.2012 –de catre copil
1. Nu mai este nevoie sa mentionati in cerere acele conditii deoarece angajatorul are prima dvs. cerere de cand ati solicitat CCC.

2. - Insa trebuie sa va aprobe angajatorul deoarece in prima cerere ati solicitat CCC pana ce copilul implineste 2 ani.
- Este posibil ca angajatorul sa nu va aprobe deoarece el a mizat pe faptul ca reluati activitatea pe data de 04.12.2012 si poate a angajat alta persoana in locul dvs., pe perioada determinata, pana la data de 04.12.2012.

3. - Daca va aproba nu e nici o problema.
- Dupa ce reluati activitatea cu data de 01.11.2012 mergeti la Primarie, unde ati depus actele pentru CCC, si depuneti o copie dupa decizia de incetare a suspendarii contractului individual de munca si reluare a activitatii si vi se va suspenda plata indemnizatiei pentru CCC pana pe data e 04.12.2012 cand aceasta va inceta.

Va multumesc mult pentru raspuns.Am facut aceasta mentiune pt ca mi s-a cerut de la biroul de resurse umane sa fac mentiunea ca revin mai devreme.Cererea va fi aprobata,pt ca nu a fost nimeni angajat in locul meu,pe perioada determinata.

Alte discuții în legătură

Model cerere revenire la locul de munca PICATURICA PICATURICA As dori sa ma ajute cineva cu un model de cerere pentru revenirea la locul de munca .Mentionez ca in acest moment eu sunt in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Revenire din ccc evelina78 evelina78 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu intoarcerea la serviciu dupa CIC de 2 ani. [b]Copilul face 2 ani pe 02.12.2012 ( duminica) [/b] Este ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea in munca raduandrey raduandrey Este angajatorul obligat sa ma primeasca inapoi,si pe ce perioada,daca eu revin mai devreme la locul de munca,mai exact doar dupa 8 luni din cei doi ani (vezi toată discuția)