avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire din CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire din CCC

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in legatura cu intoarcerea la serviciu dupa CIC de 2 ani.
Copilul face 2 ani pe 02.12.2012 ( duminica)

Este corect daca fac cerere incetare suspendare incepand cu data de 03.12.2012 si reluarea activitatii conform contractului individual de munca, apoi incetare contract de munca cu acordul partilor tot in 03.12.2012 ?

Va multumesc pentru raspuns !

Cel mai recent răspuns: evelina78 , utilizator 17:16, 21 Noiembrie 2012
1. Indemnizatia pentru CCC se plateste inclusiv pentru ziua in carte copilul implineste 2 ani.

2. Faceti cerere de incetare a suspendarii CIM incepand cu data de 03.12.2012 si inca o cerere de incetare a CIM cu acordul partilor (art.55b din Codul muncii) incepand tot cu data de 03.12.2012.
Inseamna ca procedam corect. Multumesc din suflet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din ccc PICATURICA PICATURICA As dori sa ma ajute cineva cu un model de cerere pentru revenirea la locul de munca .Mentionez ca in acest moment eu sunt in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc adinamihalache adinamihalache Buna ziua!Am sin eu o intrebare de la o prietena:in luna februarie trebuie sa se intoarca la serviciu din CCC,vrea sa demisioneze si vrea sa stie daca mai ... (vezi toată discuția)
Nu doresc sa ma mai intorc la locul de munca pe care il aveam inainte de a intra in cic - cum procedez? eumihaela eumihaela Buna ziua, In ianuarie fiul meu implineste 2 ani. Nu doresc sa ma mai intorc la locul de munca pe care il aveam inainte de a intra in CIC (si unde am si ... (vezi toată discuția)