avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... revenire din ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

revenire din ccc

As dori sa ma ajute cineva cu un model de cerere pentru revenirea la locul de munca .Mentionez ca in acest moment eu sunt in concediu de crestere a copilului.Copilul implineste 2 ani pe data de 3 decembrie,iar eu intentionez sa revin la locul d munca pe data de 1 noiembrie.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 18:29, 11 Octombrie 2012
tudorvaleriu a scris:

1. Nu se poate anula suspendarea CIM, asta inseamna ca suspendarea de la inceput si pana acum nu ar mai fi valabila, ca si cand persoana nu ar fi fost in CCC.

Scuze, aveti dreptate, m-am exprimat gresit.....incetarea suspendarii am vrut sa spun....
Jurista de la mine a fost si mai tare: a scris "suspendarea suspendarii"... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere revenire la locul de munca PICATURICA PICATURICA As dori sa ma ajute cineva cu un model de cerere pentru revenirea la locul de munca .Mentionez ca in acest moment eu sunt in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Revenire din ccc evelina78 evelina78 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu intoarcerea la serviciu dupa CIC de 2 ani. [b]Copilul face 2 ani pe 02.12.2012 ( duminica) [/b] Este ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea in munca raduandrey raduandrey Este angajatorul obligat sa ma primeasca inapoi,si pe ce perioada,daca eu revin mai devreme la locul de munca,mai exact doar dupa 8 luni din cei doi ani (vezi toată discuția)