avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor nastere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor nastere

Buna ziua.
In contractul colectiv de munca 2007-2010 se specifica ca angajatele care au nascut au dreptul la un salariu mediu pe unitate .In anul 2011 la acesl contract valabil 2007-2010 se face un act aditional in care nu se specifica despre acest ajutor.Intrebarea mea este daca pot beneficia de acest ajutor de nastere din partea firmei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:11, 4 Iulie 2012
tinand cont ca dvs veti naste in 2012, ajutorul conform CCM fiind valabil doar in perioada 2007-2012, nu veti putea beneficia de acest ajutor.
Dati-ne mai multe detalii despre actul aditional la CCM .. trebuie sa stim exact ce contine , astfel incat sa ne putem exprima un punct de vedere cat mai exact privind problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai acorda salariul mediu pe unitate la nasterea unui copil??? corina.trandafir corina.trandafir Buna ziua! in CCM la niv national 2007-2010 - Art. 51.se specifica: - in afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor ... (vezi toată discuția)
Ccmn 2011-2014 mai este in viguare? giomoco giomoco In anul 2008 eram angajata si am intrat in CIC. Am solicitat firmei respective plata ajutorului de nastere, constand intr-un salariu mediu brut pe unitate, ... (vezi toată discuția)
Prima de nastere de la angajator nikoly nikoly buna seara.eu si sotul meu lucram la aceasi societate si vrem sa stim daca vom primim amandoi bani,daca trebuie sa facem 2 cereri pentru a obtine prima de ... (vezi toată discuția)