ii puteti face plangere la politie sau parchet pt acces fara drept la un sistem informatic, faptele lui constituie infractiuni cf legii 161/2003
Art. 42. - (1) Accesul, fără drept, la un sistem informatic constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.
(2) Fapta prevăzută la alin. (1), săvârşită în scopul obţinerii de date informatice, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.
(3) Dacă fapta prevăzută la alin. (1) sau (2) este săvârşită prin încălcarea măsurilor de securitate, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 12 ani.
In privinta divortului, puteti contesta in anulare daca v-a citat cu rea credinta la o adresa unde stia ca nu locuiti.
Chiar daca divortul s-a terminat din vina dvs, nu inseamna ca va pierdeti dreptul asupra bunurilor, nu va afecteaza cota de proprietate
sa inteleg ca daca fac plangere,tot ce a facut el s ar putea sa fie pedepsit cu inchisoare.in legatura cu domiciliul unde ma aflam ,el stia foarte bine unde ma aflu,si a mintit la proces spunand ca nu stie unde ma aflu,si banuiesc ca toate citatiile,au venit la domiciliul comun,pt ca tot el mi a spus ca a informat organele in drept ca am parasiy domiciliul singura si nu e interpolul pt a ma cauta.in data de 07.02.2012 am citit ca a fost admisa cererea de divort(asta inseamna ca divortul s a terminat?) dar eu nu am primit nici o hotarare,si nici el nu ma informeaza ,pt ca in cazul asta trebuie sa mi sc himb buletinul .cum as putea sti daca divortul a fost pronuntat?
Data fiind situatia prezentata, in loc sa va bucurati ca ati scapat din punct de vedere legal de individ, dv cautati razbunarea? La ce va ajuta faptul ca s-ar modifica culpa la divort, doar nu mergeti cu hotararea fluturand pe strada sa o dati tuturor sa o citeasca.
Dar daca vreti sa o lalaiti si va complaceti in acest scandal (ceea de denota dependenta dv de aceasta persoana), mergeti la judecatoria care a pronuntat divortul si va uitati la dosar, vedeti cand a fost pronuntata hotararea, data comunicarii catre parti, cine a semnat de primire, solicitati o copie legalizata a sentintei si exercitati caile de atac: apel, recurs.
In privinta culpei, doar daca a solicitat daune si a obtinut, e indicat sa incercati sa redeschideti acest proces, altfel sunt de parere ca e bine sa ramaneti asa, divortata.
V-am zis, cota dvs de proprietate nu e afectata.
Strangeti bani pt partaj si mai bine va orientati in directia asta.
Plangere ii puteti face, nu are legatura cu restul
imi pare rau.m ati inteles gresit.nu vreau sa fac nimic in privinta acestei persoane care mi a distrus viata.vreau sa aflu niste raspunsuri la niste intrebari pt a mi lua masuri de precautie.as fi putut face multe ,dar la rugamintea copiilor nu am facut nimic.m am lasat calcata in picioare ,tocmai pt ca nu am vrut sa tarai copiii intr un scandal care deja le a afectat viata.eu sunt cu copiii in italia ei fiind majori 24 respectiv 25 ani ,si nu vreau sa fac aceeasi greseala ca tatal lor de ai tara in noroi.vreau doar sa stiu ce trebuie sa fac ,daca continua sa ma ameninte si sa ma calce in picioare ,amenintandu ma .e rau ?
din cate stiu.nu a cerut daune,dar imi puteti spune ce inseamna .admite cererea?cu siguranta voi ramane divortata,pt ca mi au trebuit 25 ani de casnicie sa mi dau seama langa cine am trait atatia ani