Buna ziua! Sunt intr-o situatie dificila si am mare nevoie sa stiu cum sa merg inainte.In anul 2008 am semnat ca girant un bilet la ordin pt fosta sotie si asociatul firmei noastre.Intre timp am divortat , m-am mutat in alt oras, si mergand la banca imi spun ca ei nu au mai platit de 3 ani.Banca imi trimite acasa somatie publica de executare silita pe cota parte aferenta din apartamentul pe care tatal meu mi l-a dat prin donatie dar cu clauza de intretinenere si cu dreptul de a folosi o camera, baia si bucataria. Va rog sa-mi spuneti daca banca poate lua apartamentul in conditiile acestea,sau daca exista posibilitatea revocarii actului de donatie.Specific ca timp de 1 an , de cand s-a trimis somatia, banca nu a mai facut niciun demers.Oare de ce?Va rog sa ma ajutati pt ca nu stiu ce ma poate astepta.Va multumesc anticipat pt raspunsuri!
Daca nu au investit in 3 ani de la emitere acel BO, este deja prescris. Probabil de aceea nu au mai facut nimic.
:)
cat despre sarcini, se va vinde imobilul grevat de ele, nu cred ca il va cumpara cineva in aceasta situatie.