avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie somaj

Sunt in somaj din 10 mai , si nu mi s-au luat in calculul indemnizatiei primele primite trei luni consecutive, respectiv 1071, 51,670 ron.
In luna mai societatea mi-a platit concediul neefectuat, nici acest venit nu s-a luat in calcul,desi societatea a platit contributie pentru somaj pentru toate veniturile.
Spuneti-mi va rog daca s-a calculat conform legii?

Cel mai recent răspuns: clotild , utilizator 17:40, 4 Iulie 2012
1. Conform Legii 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca pentru calculul indemnizatiei de somaj se are in vedere media salariului de bazã lunar brut pe cele 12 luni de stagiu de cotizare luate in calcul.

2. Intrebati angajatorul in ce baza legala v-a retinut contributia pentru somaj la intreg venitul lunat si intrabati la Agentia de Somaj in ce baza legala nu vi se iau in calcul sumele pentru care s-a retinut contributia pentru somaj.
Va multumesc frumos pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie somaj pentru cei interesati krista56 krista56 Conform unei hotarari a Guvernului, din februarie 2008, baza lunara de calcul asupra careia angajatorii vor avea obligatia de a retine si de a vira contributia ... (vezi toată discuția)
Plata retroctiva a contributiilor la fondul de somaj Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua! Am o societate comerciala care nu si-a achitat contributiile si impozitul de aproximativ 10 luni. Unui salariat plecat cu lichidare la zi de la ... (vezi toată discuția)
Calcul corect pre si post natal anamariaholban anamariaholban Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma ajutati cu calculul pentru concediul prenatal deoarece contabilul firmei unde lucrez sustine ca-mi plateste prenatalul ... (vezi toată discuția)