avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Aerobic in scoala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Aerobic in scoala

buna ziua,

Sunt invatator si , in acelasi timp instructor aerobic in baza unui contract de voluntariat , fara atestat.
As dori sa organizez in scoala ore de aerobic contra cost, pentru copii.

Va rog sa-mi explicati care este forma legala in care pot desfasura aceasta activitate. De asemenea, ma intereseaza daca exista o forma de atragere de fonduri europene pentru amenajarea salii de sport a scolii in care activez, in vederea desfasurarii activitatii mai sus mentionate.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:03, 5 Iulie 2012
Daca aveti atestat pentru instructor aerobic va puteti infiinta un pfa. Dar e bine intai sa vorbiti cu cei din conducerea scolii/inspectoratul scolar daca sunt de acord sa va inchirieze pe un timp de minim un an, pe baza de contract de inchiriere si in schimbul unei sume de bani lunara, sala de sport unde sa va desfasurati activitatile sau poate si un teren de spot in curtea scolii. Altfel chiar daca aveti pfa, nu va puteti desfasura activitatea acolo si trebuie sa incercati in alta parte.
Altfel, daca nu aveti atestat, infiintati o asociatie (ong) pe baza og 26 din 2000 actualizata, care sa desfasoare aceeasi activitate economica ca mai sus. La fel ramane valabila treaba cu inchirierea spatiului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere sala de sport ! Dorin Radoi Dorin Radoi Buna ziua ! Pot inchiria sala de sport de la scoala unde sunt angajat? Vreau sa-mi infiintez o Asociatie Sportiva privata, binenteles, ca mai apoi sa inchiriez ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare after school vvaassiillee vvaassiillee Sunt profesor de fizica,as dori sa infiintez un after school mai lejer in sensul ca sa ma ocup zilnic, 2 ore, de maxim 10 elevii, cls I-IV, sprijin in ... (vezi toată discuția)
Interpretare articol bogdan_alexandru bogdan_alexandru Salutare, Vă rog să mă ajutați în interpretarea art. 21 din O.M.E.C.T.S. nr. 5349 din 07.09.2011 privind aprobarea Metodologiei de organizare a ... (vezi toată discuția)