avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii cod fiscal 1 iulie 2012
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

cod fiscal 1 iulie 2012

Buna ziua!

Va rog sa-mi spuneti daca o data cu modificarea codului fiscal 1 iulie 2012, sunt modificari privind calcului salariului (contributii, baza de calcul pentru contributii....) ?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 19:15, 12 Iulie 2012
Nu.
Ultimele modificari ale Codului fiscal intervenite prin OUG 24 din 2012 nu a adus modificari cu privire la calculul veniturilor salariale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii sociale -dupa iulie 2012 kerekesmargo kerekesmargo Dupa iulie 2012 -cum se calculeaza contributiile sociale pt ven.din drept de autor utilizand sistemul prin retinere la sursa , acest venit fiind singura sursa ... (vezi toată discuția)
Baza calcul indemnizatie crestere copil Calinutza Calinutza Buna ziua ,va rog sa imi spuneti daca salariul lunar brut este de 4026 lei, care este venitul net,venit care se lua in considerare la calculul indemnizatiei ... (vezi toată discuția)
Obligatii platitor de venit pentru pfa MARIA MAGDALENA HISUM MARIA MAGDALENA HISUM Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care obligatiile platitorului de venit care a angajat cu contract de prestari servicii PFA, conform modificarilor legislative ... (vezi toată discuția)