avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Este legal?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Este legal?

Va rog sa imi spuneti,daca asociatii cumpara bunuri(mobilier,reparatii)pentru locuinta proprietate personala,in valoare de 25.000-30.000 lei,cu factura emisa pe SRL,dar se vor contabiliza pe cheltuieli nedeductibil fiscal este in regula?Va multumesc,o seara placuta.:oops:
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2012
sonia2, utilizator
Cel mai recent răspuns: sonia2 , utilizator 18:12, 8 Iulie 2012
Este corect dar aveti grija si la TVA.
nu deduceti tva-ul .
toata cheltuiala sa fie nedeductibila
asa am gandit si eu.Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli nedeductibile sonia2 sonia2 Odihna placuta tuturor,atat cat a mai ramas.Doresc parerea Dvs.avizata,ca sa vad daca am lucrat corect sau nu: Sot si sotie asociati si unul administrator ai ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli amenajare sediu sonia2 sonia2 Va rog sa ma ajutati pentru ca nu pot lua decizia corecta:asociat si administrator SRL se muta din locuinta actuala,unde era declarat si sediul societatii,in ... (vezi toată discuția)
Subventii care includ si tva-ul aferent lucrarilor Maria.popa1 Maria.popa1 Unitatea primeste subventii pentru a plati lucrari de reparatii, iar suma subventiilor include si TVA-ul inscris pe facturi. Asa incat, acest TVA devine ... (vezi toată discuția)