avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

unchiul din partea mamei a decedat saptamana trecuta.din cate stiu mama a vb cu el inainte cu o saptamana de a muri si i-a spus ca nu a facut acte la nimeni din cei ramasi din familie (adica mai este in viata o sora si 3 nepoti) sau vreunei alte persoane. cum pot afla daca intr=adevar nu a instrainat bunurile mobile si imobile si daca din cei 4 din familie nimeni nu face nimic ce se intampla cu aceste bunuri?revin cumva statului?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 08:28, 5 Iulie 2012
La mostenire vin surorile si fratii unchiului dvs. Dezbateti succesiunea. Daca unchiul dvs locuia intr un imoobil meregti la circa financiara si vedeti daca pltata impozitului a fost facuta pe numele acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă rog sa ma ajutați in următoarea problemă: o soră de 86 ... NICU 1949 NICU 1949 Vă rog sa ma ajutați in următoarea problemă: o soră de 86 de ani a decedat acum o săptămână. In viață mai sintem 2 persoane, eu și incă un frate. ... (vezi toată discuția)
Mostenitori rezervatari vs mostenitor testamentar irina65 irina65 Buna ziua, Va expun situatia mea si as dori, rog frumos, o lamurire. Am o varsta destul de inaintata si ceva probleme de sanatate. Si pentru ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Stabilire masa succesorala Catala Catala Buna ziua, Cazul este urmatorul: Un unchi inceteaza din viata si nu are urmasi. Anterior, in urma cu cativa ani inceteaza din viata si sotia acestuia In ... (vezi toată discuția)