avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Agentie de plasare forta de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Agentie de plasare forta de munca

Ce este mai bine sa fac o agentie de plasare forta de munca sau un agent de munca temporara,daca am un contract pentru efectuarea unei prestari deserviciu in Franta (am atat contracte cu caracter permanent cat si temporAR ).Pentru care din cele doua nu este nevoie de formularul E (A101) si fara de care sa pot plati contributiile salariale doar in Romania (la salariul minim, iar restul pana la nivelul salariului minim din Franta , sa reprezinte diurna ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Salarizare ion59 ion59 Buna ziua! Lucrez in Franta si nu sunt multumit de ceea ce ni se spune. As dori sa stiu care este legea aplica de Anaf si Itm cu privire la salariul pe care ... (vezi toată discuția)
Diurna externa legala fara a fi asimilata salariului? CraciunVasile CraciunVasile O Agentie de Munca temporara care are soferii angajati . Soferi angajati care isi desfaoara activitatea pe comunitate pe o perioada de 30 zile uneori 60 ... (vezi toată discuția)
Diurna in franța lucianstefan79 lucianstefan79 Un datasat in Franța cu formular A1 poate fi angajat cu salariul minim in Romania iar diferența până la minimul salarial din Franța să o primească sub ... (vezi toată discuția)