avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere moped cu permis \"B\" suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere moped cu permis "B" suspendat

Buna ziua,

Am tot cautat in Codul Rutier, dar nu am gasit raspuns la intrebarea : avand permis categoria B suspendat (cazul meu se afla in cercetari pentru stabilirea exacta a alcoolemiei), dupa urmarea cursurilor de legislatie rutiera am dreptul de a conduce pe drumurile publice moped (scuter) ?
Cel mai recent răspuns: strbg , utilizator 00:11, 19 Iulie 2012
POTI CONDUCE FARA NICI O PROBLEMA NU NE CESITA PERMIS SUB 50 CC SI TU AI FACUTA LEGISLATIA RUTIERA DAR ATENTIE FARA ALCOL
In regula, am curs de legislatie facut la momentul la care am urmat scoala de soferi (cu 20 ani in urma) , dar din moment ce mi-a fost retinut permisul de conducere si nu mi s-a eliberat o dovada in acest sens (ca mi s-a retinut permisul de conducere), cum pot face dovada? Ce document pot prezenta unui politist de "rutiera" prin care sa-i fac dovada ca am urmat curs de legislatie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moped emanuel1986 emanuel1986 Ce tip de permis ai nevoie pentru a putea conduce o masina cu motor de maxim 500 cmc, putere de circa 5 CP si viteza maxima de 45 km/h? Se pot conduce cu ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere pentru mopede bamselutz bamselutz Buna ziua, ma aflu in situatia de a avea permisul de conducere (B) retinut (dosar penal), povestea dureaza deja de 1 an de zile si sunt sanse sa raman pieton ... (vezi toată discuția)