avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua,
De ce documente am nevoie pentru a merge la un executor judecatoresc sa institui o poprire (pensie alimentara) si recuperarea unor debite restante reprezentand tot pensie alimentara.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: BEJ Sahlian , Executor judecatoresc 15:52, 5 Iulie 2012
de regula: cerere, titlu executoriu, taxe judiciare, onorar. depinde si de executor daca mai vrea ceva si cate exemplare va cere2-3.
nu prea sunt familiarizata cu termenii juridici si nu stiu daca hotararea definitiva este acelasi lucru cu titlu executoriu
Hotararea judecatoreasca daca a rams definitiva,urmeaza sa solicitati instatei de judecata investirea cu formula executorie
In baza titlului executoriu,contactati executor judecatoresc responsabil domiciliului debitorului,executor care urmeaza sa demareze procedura de executare silita
cum solicit instantei de judecata investirea cu formula executorie?este acelasi lucru cu legalizarea hotararii?
Faceti o cerere catre judecatorie in baza art. 269 Cod. proc. Civ la care anexai titlu executoriu in original (plus o copie), taxa timbru 4 lei si timbru de 0.15 lei. Si nu nu este acelasi lucru cu legalizarea. Cu Hotararea legalizata mergeti sa o investiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva ,dar nu irevocabila ramonel78 ramonel78 Am primit hotarare cu recurs in 15 zile ,recurs care nu s-a produs din nici o parte .as dori sa stiu daca acesta hotarare devine definitiva si irevocabila de ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie adinutza.2008 adinutza.2008 Consiliul local a castigat in instanta rezilierea unui contract de inchiriere. Intreb: dupa aplicarea mentiunii definitiv si irevocabil pe sentinta civila, ... (vezi toată discuția)
Investire ordonanta presidentiala pt somatie OANA GORAN OANA GORAN daca fac cerere de investire a ordonanatei presid . pt somatia de plata , trimit cererea la judecatoria care a emis ordonanta, platesc taxa de 4 lei + timbru ... (vezi toată discuția)