avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate act auto olandez del1 b
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

act auto olandez del1 b

buna ziua,mi-am cumparat o masina din olanda si la ei certificatele sun numerotatate astfel del 1 a,del 1b si del 2 si mie imi lipseste partea cu del 1,am platit taxa de inmatriculare si toate taxele si politia romana nu imi da nr pana nu trimite actele la bucuresti,se poate sa dureze si un an,exista ceva procedura sa actionez in instanta sa pot sa o inscriu mai repede?
Cel mai recent răspuns: adi_oros , utilizator 21:02, 5 Iulie 2012
am pierdut actul del 1b nu am specificat care act,sper sa ma ajute cineva canu as vrea sa astept un an pana o inmatriculez
Masina mea a fost adusa tot din Olanda, am primit-o fara un act original al masinii ( nu imi amintesc sigur), dar am fost invatata sa merg la notar, unde am dat declaratie pe propria raspundere ca nu detin acel act, drept urmare am inscris masina. Ati facut autentificarea? Pt ce sa trimita la Buc?
da am facut autentificarea,am platit taxa auto pana si asiguare pe 6 luni,nu am cum ar fi brieful masinii unul din ele ca la olandezi au 3 briefuri si imi lipseste al doilea ns cum sa fac sa nu astept un an ca e destul de mult si costuri mari sa scot numere provizorii timp de un an
Eu am avut in 2010, un singur brief, iar actul care imi lipsea, l-am rezolvat la notar. In situatia dvs, eu as merge la seful functionarului de la ghiseu, uneori mai si exagereaza.
nu cred ca a exagerat ca o zis ca trebe sa trimita actele la ambasada olandei apoi la politia din olanda dupa aia inapoi la ambasada si apoi la noi la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto - definiva Tomix Tomix Am achizitionat o masina cu numere rosii luate de catre vanzator. Am incheiat contract vanzare-cumparare la biroul de acte auto unde am primit fiecare actele ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto din germania pay pay Buna seara, Am achizitionat in 07.12.2013 o autoutilitara adusa cu 2 zile inainte din Germania. Pe brief-ul German al masinii apare proprietar un autohaus, ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare cu probleme. sinisa sinisa Buna ziua. De curand am achizitionat o masina adusa din olanda.toate bune si frumoase pana am ajuns la rar unde ne-au spus ca brief-urile din olanda au 2 ... (vezi toată discuția)