avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii superioare la casiera
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii superioare la casiera

buna ziua , as dori dori un raspuns la o intrebare zic eu simpla pt dumneavoastra ....sunt casiera la un spital as dori sa stiu daca licenta in "administratie publica" ar putea fii folosita la functia pe care o detin? ma gandeam ca spital tot un serviciu public este nu? va multumesc anticipat:)
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 19:23, 8 Ianuarie 2009
Va poate ajuta sa promovati in alta functie unde sunt necesare studiile superioare absolvite de catre dvs .... in functia de carier nu cred ca va este de folos aceasta licenta.
Pentru functia de casier nu se cer studii superioare (Cod COR :421 Casieri, operatori la ghiseu si asimilati sau 421101 Casier ).
Conform Ordinului Ministerul Sanatatii nr.1470/2005 , publicat in M.Of.73/2006 , pentru functia de casier sunt prevazute studii medii . Puteti insa ocupa un alt post vacant , prin concurs, la care se prevad studii S , dar trebuie sa asteptati deblocarea . Promovarea , conform OUG 115/2004 , se poate face in cadrul aceleiasi functii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functie cu studii superioare existenta stclip stclip Buna ziua! Sunt angajat pe functie de casier cu o vechime de peste 8 ani la un serviciu public, in aceasta perioada am absolvit o facultate de contabilitate ... (vezi toată discuția)
Ssd=asistent medical diplomat? Mihai Mihaela Mihai Mihaela Buna seara!As ruga frumos pe cineva sa ma ajute cu un sfat.Am absolvit in 2008 Facultatea de asistenta medicala-specializarea medicina generala,am trecut ... (vezi toată discuția)
Conditii specifice concurs marina_1010 marina_1010 Buna seara, Indraznesc sa va adresez si eu o intrebare, in speranta ca ma va lamuri cineva . Am vazut postat pe site ul unui spital un anunt ca ... (vezi toată discuția)