avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... garantie de participare la licitatii
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

garantie de participare la licitatii

Buna ziua,

Doresc sa cumpar bunuri scoase la licitatie (societatea care le detinea a falimentat) si deoarece la a doua licitatie pretul este cu 25% mai mic voi participa atunci.
Intrebarea mea este garantia de participare va fi 10% + TVA din pretul de 75% fata de cel initial sau va fi egala cu cea de la prima licitatie.

Alte discuții în legătură

Litigiu roxana_dandica roxana_dandica Buna ziua, As dori cateva informatii in legatura cu o casa in litigiu.... voi explica pe scurt cele intamplate ... O persoana fizica a imprumutat alta ... (vezi toată discuția)
Licitatie bunuri executate silit gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna ziua! am nevoie de un sfat din partea dvs. intentionez sa particip la o licitatie publica pentru vanzarea unui imobil executat silit. pretul de ... (vezi toată discuția)
Mai multe nelamuriri cu achizitionarea de bunuri prin licitatie inchiriez2012 inchiriez2012 Buna ziua, am niste nelamuriri in legatura cu achizitia de bunuri imobile si mobile la o licitatie si poate cineva poate sa imi explice putin mai bine in ... (vezi toată discuția)