avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune in granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune in granituire

Am deschis o actiune in granituire pentru a stabili hotarul dintre mine si vecinul meu.
Dupa masuratoarea facuta de expert s-a constatat ca eu am mai putin cu 19 m si vecinul mai mult cu 40 m .
El sustine ca eu am construit gardul ce ne desparte proprietatile pe tereneul lui ( mentionez ca are cadrastru din 2004 unde figureaza cu o suprafata de teren de 572 de m iar in acte are doar 544 m) In urma masuratorii s-a constatat ca are de fapt 580 m in loc de 544 cat detine in acte.
Eu detin in acte 1139 m iar in realitate am 1120 m.
Vecinul ma ameninta ca o sa darame gardul desi procesul nu s-a terminat inca.
As vrea sa stiu ce sanse are in situatia de fata?

Alte discuții în legătură

Granituire Lavinias Lavinias Buna seara,sper sa ma puteti ajuta intr-o problema legata de granituire.In anul 1970 tata a construit o casa din caramida,exact pe locul unei alte case pe care ... (vezi toată discuția)
Mutare gard si inscriere carte funciara Mircea Razvan Mircea Razvan Tatal meu veteran de razboi impreuna cu mama mea au achizitionat un teren de 500m.p. in 1957 la Busteni.La acea data nu erau consemnate laturile ci numai ... (vezi toată discuția)
Strămutare hotar Mihai74 Mihai74 Am cumpărat de la o casa de insolventa o suprafață de teren, în schiță terenului este trecuta 40 metri deschidere la drum dar în realitate sunt 38, în ... (vezi toată discuția)