avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Buna seara! Bunica mea detine o casa aflata pe un teren de 200mp, a cumparat casa dupa casatorie(prin anii80`),este doar ea trecuta pe act, dar fiind vorba de o casatorie, este evident ca apartine si bunicului. Insa, bunicul este decedat, au impreuna 6 copii,iar ea vrea sa-mi cedeze parte ei. Cum am putea face acest lucru? Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire ADELA.B ADELA.B Buna seara , Vreau sa va intreb daca nu am actele propietatii pe care vreau sa o dezbat pot face acest lucru si in ce context . Sa va explic mai detaliat ... (vezi toată discuția)
Dreptul la casa bunicilor adelanegreanu adelanegreanu Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. Este vorba despre un teren pe care sunt construite doua case, proprietatea bunicului meu. Sotia lui, bunica ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune Iuliaraisa Iuliaraisa Buna ziua, Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme, bunicul meu a decedat acum 5 ani, ramanand in viata decat bunica mea, ... (vezi toată discuția)