avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Referendum - vot in strainatate
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Referendum - vot in strainatate

Buna seara,vreau sa stiu daca noi cei care santem plecati din tara putem vota la referendum din 29 iulie?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 22:13, 6 Iulie 2012
Da, Ministerul de Externe va da in perioada urmatoare detalii privind organizarea referendumului in strainatate; cetatenii romani vor putea vota pe baza cartii de identitate, a pasaportului sau a titlului de calatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport expirat Gina43 Gina43 As dori sa merg in Romania dar pasaportul meu este expirat din 2010 e posibil sa intru in tara chiar daca este expirat? (vezi toată discuția)
Pasaport expirat in strainatate OlDumitra OlDumitra Ma gasesc in Asia de aproape 10 ani de zile. Mai intai ca student, apoi ca turist. Am avut viza legal in toti acesti ani. Pasaportul imi expira la ... (vezi toată discuția)
Eliberare buletin de identitate NATALIA P NATALIA P Buna ziua. fratele a depus actele pentru eliberarea buletinului de identitate romanesc. acum insa nu poate veni in Romania (intre timp a expirat pasaportul) ... (vezi toată discuția)