avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrarea unei plati facute de persoana juridica ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrarea unei plati facute de persoana juridica pentru pesoana fizica

Buna ziua, as vrea sa stiu daca pot intregistra in contabilitate o chitanta pentru o plata facuta de persoana juridica pentru persoana fizica, cu care are contract de inchiriere. De asemenea pe chitanta am trecute cateva facturi pe care nu le am, ale persoanei fizice. Pot inregistra aceasta chitanta ca plata utilitati spatiu inchiriat pe 605, fara aceste facturi?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 07:53, 7 Iulie 2012
Rugati ca proprietarul sa va dea facturile respective, pentru a le atasa la chitanta. Daca aveti contract de inchiriere sau comodat al spatiului plata o puteti inregistra fara probleme. Cheltuielile sunt nedeductibile din punct de vedere fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat imobil adriana__b adriana__b Se poate incheia un contract de comodat in cazul urmator? O persoana (locatar) a incheiat un contract de inchiriere cu o societate (locator) pentru un ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma: inregistrarea facturilor de utilitati daca spatiul este inchiriat ElenaComanescu ElenaComanescu Buna sera, Am si eu rugamintea sa imi spuneti cum se procedeaza cu facturile de utilitati daca noi am inchiriat un spatiu cu contract si facturile de ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli de intretinere pentru spatiu inchiriat alina240 alina240 Buna ziua Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de PJ am inchiriat o cladire de la o persoana fizica, pe baza de contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)