avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... legea 15/2003
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

legea 15/2003

in 2007 am primit un teren in predeal in baza legii15/2003. am urmat toate procedurile legale si am obtinut si o autorizatie de constructie in urma careia m-am apucat de lucrari. am investit aproape 100.000 euro si aproape am finalizat constructia. in urma cu 3 ani am oprit lucrarile din lipsa utilitatilor (apa, canalizare, drumuri, curent, gaz). in baza contractului pe care eu il am cu primaria la capitolul "obligatiile proprietarului" respectiv primaria predeal se obliga de a viabiliza zona fara a specifica in contract un termen de finalizare a lucrarilor. asta nu s-a mai intamplat si am mai avut discutii cu vechiul si noul primar si cu alte persoane publice din primarie si toti s-au rezumat la a promite la nesfarsit dar de fapt nu au facut absolut nimic. imibilul nu este intabulat dar sunt obligat de primaria predeal de a plati impozit pe casa de cativa ani. intrebarea mea este daca este vreo solutie de a-mi recupera banii investiti sau sa-i determin sa-si respecte contractul.
va multumesc si astept sugestiile voastre

Alte discuții în legătură

Precontract - contract imobil raknel raknel Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Am cumparat o casa noua anul trecut, pe vremea aceea era in rosu. Am facut precontract cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am executat o lucrare de extindere canalizare in valoare ... camille1 camille1 Buna ziua, am executat o lucrare de extindere canalizare in valoare de 35000 Eur, impreuna cu un vecin. Ceilalti vecini, desi notificati de aceasta lucrare ... (vezi toată discuția)
Racordare la gaz si canalizare Andrei1982 Andrei1982 Buna ziua As dori si eu sa pun o intrebare referitoare la racordarea la gaz si curent: Acum un an am cumparat o casa (intabulata) ... (vezi toată discuția)