avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune revendicare teren pe dreptul comun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune revendicare teren pe dreptul comun

Bună ziua,
In cazul in care nu am solicitat reconstituirea dreptului de proprietate aupra unui teren forestier intravilan, ce se află in continuarea proprietăţii mele aflată la poalele unui deal, ce a fost preluat abuziv inainte de 1989, mai pot cere direct instanţei de judecată, printr-o actiune in revedicare?
Vă mulţumesc.

Alte discuții în legătură

Uzucapiune. retrocedare. (urgenta!) piaran piaran Buna ziua! Bunicul meu a mostenit in 1957 un teren in Sacele, jud. Brasov de la mama sa intabulandu-si dreptul de proprietate. In anii ’60 terenul ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu de proprietate ContSters277278 ContSters277278 Buna ziua, Problema pe care vreau sa v-o expun este urmatoarea: - In anul 2009 mi s-a eliberat un titlu de proprietate pe un teren intravilan aflat in ... (vezi toată discuția)
Chemarea in judecata a statului roman. cine reprezinta statul? c51888 c51888 La multi ani. Daca chem in judecata Statul Roman printr-o cerere de chemare in judecata pt restituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor preluate ... (vezi toată discuția)