Buna ziua tuturor.In data de 01.06.2012 am avut al doilea judecata in legatura cu taxa de poluare. Sentinta a fost una favorabila: Se admite cererea. in data de 05.07.2012 am primit comunicatul acasa. Deci asta inseamna ca cei de la D.G.F.P. n-au facut recurs nu? Ca scrie asa: cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare:
Daca n-au facut recurs atunci urmeaza sa-mi trimita hotararea definitiva ? va multumesc.
Nu ineamna ca nu au facut recurs.Veti stii aceasta doar dupa 15 zile de la comunicarea catre AFP SI DGFP ori AFM.
TREBUIE APOI D-voastra sa va faceti legalizarea.
Rezultat proces
marianiova
Solutie: Admite excepţia lipsei calitătii procesuale pasive a DGFP Dolj. Admite in parte actiunea Respinge cererea de obligare a DGFP la plata sumei de 956 ... (vezi toată discuția)
Taxa auto
jacquelline
In luna decembrie, inainte de a plati taxa auto, am actionat in judecata DGFP si Directia de Imatriculari auto pentru a-mi putea inmatricula autoturismul ... (vezi toată discuția)
Decizie irevocabila
an_po
Am facut o actiune judecatoreasca impotriva Fondului pentru mediu si DGFP pentru restituirea sumei reprezentand taxa de poluare. Instanta de fond a admis ... (vezi toată discuția)