avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere de restituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere de restituire

Am un teren care este impartit de catre parinti la toti fratii (5 frati). Terenul il avem din urma razboiului, li sa dat la veteranii de razboi intr-un alt Judet. De atuncia , pana in urma cu aproximativ 10 ani am tinut in comuna echivalentul terenului, ne-a fost dat de catre Primarie terenul scolii si al bisericii, de comun acord intre parti, ca atunci cand acestea isi vor cere terenul sa il cedam. Zis si facut. Noi in acest timp cat am tinut terenul in comuna, pe celalalt teren l-am cedat pe motiv ca ni s-a dat la schimb.
Acuma cand ne-au luat Scoala si Biserica terenul, si noi la randul nostru ne-am intors in Judetul respectiv sa ne cerem terenul. Cand am mers la Primarie, ni s-a spus ca noi nu figuram ca mostinitori pe terenul respectiv. Pe terenul nostru avea o familie, fost functionar in Primaria respectiva. Am dat in tribunal si ni sa spus ca nu facem dovada ca suntem fiii tatei.
La dosar am depus acte si certificate de deces al parintilor.
Ce putem face in continuare?

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren datorat de vaduva de veteran de razboi bloc3c bloc3c Revin cu intrebarea poate ma ajuta cineva. Tatal meu, veteran de razboi, a obtinut un titlu de proprietate pe un teren de 5ha (in acest titlu pe verso este ... (vezi toată discuția)
Terenul primit de un veteran de razboi este bun propriu sau bun comun? Lutic Lutic Buna ziua, As dori sa stiu daca terenul primit de la stat/primarie de catre un veteran din al 2-lea razboi mondial este bun propriu sau este bun comun al ... (vezi toată discuția)
Scutire impozite locale fetcu costel fetcu costel buna ziua, va rog sa ma ajutati sa inteleg: mama mea este vaduva de veteran de razboi si prizonier. in timpul razboiului ea,copil fiind, a fost refugiata ... (vezi toată discuția)