avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator Asociatie de Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator Asociatie de Proprietari

Buna...... noaptea. Stiu ca este foarte tarziu, dar sper ca o sa cititi aceasta intrebare ,,azi''. Unde am putea sa ne interesam (ca si asociatie de proprietari), pentru a putea angaja un nou administrator, in cazul eliberarii din functie a celui actual??? Exista cineva disponibil momentan???(dintre cei care au citit acest anunt).
Sau poate exista o institutie unde putem face o cere in acest sens??? Va multumin frumos, .... ANTICIPAT.
puteti sa va adresati primariei.
administratorul este numit de adunarea generala
Administratorul NU "este numit de adunarea generala", asa cum gresit s-a spus mai sus.
Administratorul se angajeaza de comitetul executiv reprezentat de presedintele asociatiei.
Pentru a gasi un administrator puteti sa dati anunt pe internet, anunt intr-un ziar local, anunt la Agentia de somaj din zona dumneavoastra...
In cadrul primariei exista Serviciul de indrumare a asociatiilor de proprietari. Puteti sa mergeti acolo sa va indrume, sa va recomande cativa administratori.
Apoi luati legatura cu fiecare, discutati si alegeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Destituire presedinte asociatie proprietari Elenapusa Elenapusa Cine poate decide si hotara, destituirea presedintelui, cenzorului si administratorului dintr o asociatie de proprietari? Daca avem dubii in calculul ... (vezi toată discuția)
Alegere administrator ALBERTO58 ALBERTO58 Buna ziua! alegerea unui nou administator, a cui sarcina este? primaria care se ocupa de asociatii,spune ca este datoria locatarilor. (vezi toată discuția)
Asociatiae de proprietari nu mai are presedinte TesuAdrian TesuAdrian Buna ziua , Am si eu o intrebare va rog sa ma ajutati : daca o asociatie de locatari nu mai are presedinte , imputernicitul poate preda la Primarie Asociatia ... (vezi toată discuția)