Buna ziua ,
Am si eu o intrebare va rog sa ma ajutati : daca o asociatie de locatari nu mai are presedinte , imputernicitul poate preda la Primarie Asociatia ?
Nu vrea nimeni din bloc sa fie numit de comisia de cenzori pentru presedinte.
Imputernicitul nu mai vrea sa gestioneze ( singur ) asociatia si s-a dus la Primarie.
Multumesc anticipat.
nu am un raspuns , pe care de fapt il astept si eu, dar iarasi pun intrebare: daca nimeni nu se vrea presedinte, chiar si platit, de unde il luam? din import? putem sa convocam din 3 in 3 zile adunari generale extraordinare, poate se indura careva sa preia functia?
Este o situatie dificila, cand in mai multe asociatii, din cauza atmosferei si lipsei de respect a unor locatari fata de cei care se angajeaza sa faca ceva pentru blocul lor, nu vrea nimeni sa se lege la cap.
Dar, totusi, ca si intr-o familie, cineva trebuie sa preia haturile si sa-i capaciteze pe cativa "locatari de bine" sa faca treburile sa mearga, altfel vor avea toti de suferit.
Daca dvs. care deja adresandu-va acestui forum, dovediti interes pentru asociatie, faceti un act de curaj si angajati-va in aceasta activitate, pana nu este prea tarziu.